JULE- OG NYTÅRSLUKKET
Kontoret er lukket fra den 23. december til den 3. januar, begge dage inklusiv.
Vi ønsker kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår!

Slider

Privatlivspolitik

I denne cookie- og privatlivspolitik finder du information om, hvilke data vi samler om dig. Eksempelvis når du bruger forskellige muligheder på www.surfacetechnic.dk

Du får forklaret, hvad vi bruger dataene til og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, vi har om dig.

Vi behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Denne side bliver løbende opdateret og udvidet.

Tag stilling til cookies igen

Persondata

Denne persondatapolitik dækker over samtlige personoplysninger vi samler på dig når du bruger www.surfacetechnic.dk og sender mails igennem sitet.

 

Hvem er vi

Surfacetechnic ApS

Højmarken 23

5492 Vissenbjerg

Telefon 70 238 338

Vores websteds adresse er: https://surfacetechnic.dk

 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi gemmer kun de personlige data vi har brug for, til at forbedre brugeroplevelsen på websitet, samt at sende nyhedsbreve og besvare mails, der er givet igennem vores kontaktformular.

 

Hvem vi deler dine data med

Persondata afgivet på www.surfacetechnic.dk bliver kun brugt til internt brug og de tredje parts applikationer vi bruger i vores markedsføring som Google Analytics

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer efter, at du har besøgt en hjemmeside. Denne tekstfil gemmer information, som kan anvendes næste gang du besøger hjemmesiden. Nogle af disse cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere optimalt. Andre cookies er praktiske for dig som gæst; de husker dit brugernavn samt f.eks. sprogindstillinger på en sikker måde. Cookies betyder, at du ikke behøver at indtaste de samme oplysninger hver gang du besøger en hjemmeside.

 

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Hvis du afviser cookies, skal du være opmærksom på, at mange funktioner og services, ikke længere kan benyttes, hvis de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af Cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere. Ligesom sletning af gemte passwords og andre funktioner vil påvirke brugeroplevelsen.

Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete

Herunder følger en guide til sletning af cookie i forskellige browsere:

Vores websites indeholder cookies fra tredje parter, der kan omfatte:

  • Google Analytics

 

Analytics

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside anvender vi Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik for at se, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form fx til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.  I den forbindelse sendes IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.surfacetechnic.dk og kan findes her: www.google.com/privacy

 

Hvor længe vi gemmer dine data

Som dataansvarlige forpligter vi os til at overholde databeskyttelsesforordningens  artikel 32 til 36 under hensyntagen til databehandlingens karakter og de tilgængelige oplysninger.

 

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvordan vi behandler dem og bede om at få dem tilrettet, begrænset eller slettet. Henvendelse vedrørende dette kan ske til mail@surfacetechnic.dk

 

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Alle medarbejdere er bekendte med vores interne databrudsprocedure, som følger persondatalovens artikel 33 og 34. Ved brud på persondatasikkerheden, anmelder den dataansvarlige uden unødig forsinkelse og om muligt senest 72 timer efter, at denne er blevet bekendt med det, bruddet på persondatasikkerheden til datatilsynet. Når et brud på persondatasikkerheden vil indebære en risiko for fysiske personers rettigheder, underretter den dataansvarlige uden unødig forsinkelse den registrerede om bruddet.