20230829_111720 - Kopi

Blæsemiddel

Med det rigtige blæsemiddel kan du ikke bare rengøre en bred række af forskellige overflader. Du kan også udføre forbehandling for efterfølgende belægninger og lave den ønskede struktur på samme tid.

 

Vi har for eksempel blæsemiddel, der især egner sig til at fjerne rust og overskydende belægninger fra støbningen og andet blæsemiddel, der er specielt velegnet til shot peening.

 

Shot peening er en metode hvor blæsemidlet, typisk stålkugler, bliver slynget med høj kraft mod overfladen. Det kan bruges til at fjerne mikroskopiske revner og reducere muligheden for brudskader pga. revnedannelser. Man opnår derved en forøget levetid og brudstyrke. Processen kan også anvendes til at afstresse materialet.

 

 Den perfekte overflade – et spørgsmål om det rette blæsemiddel

Fra udjævning til polering. Trykluftsblæsning kan bruges til at opnå mange forskellige overflader. Den ønskede ruhed bestemmer blæsemidlet. For eksempel, er små korn <0,4 mm er perfekte til at polere overfladen.

Fortæl os om dine ønsker til det færdige resultat og vi vil rådgive dig omkring det rette blæsemiddel til din opgave.

Vi har blæsemiddel til alle luftblæsnings- og slyngrensningsopgaver.

De mest anvendte typer og størrelser er på vores lager i Odense og kan leveres fra dag til dag.

Alle øvrige blæsemidler er på lager hos vores tyske producent, og vil således kunne leveres direkte på din adresse inden for 48 timer.

 

Sand til sandblæsning er oftest stålkugler og ikke sand, men kan også være alt fra nøddeskaller og kunststoffer til glas og keramik.

Træk på vores store erfaring omkring overfladerensning. Så undgås kostbare og tidskrævende eksperimenter når du skal finde det rette blæsemiddel.

Vi dokumenterer resultaterne gennem bl.a. sigteanalyser, ruhedsmålinger, levetidstest og insitetsanalyser (almentest).

Vi kan også henvise til nogle af vores mange referencer.

Eisenwerk Würth GmbH, en mere end 100 år gammel tysk producent af blæsemiddel, har gennem alle årene forædlet såvel blæsemidlerne som fremstillingsprocessen. Det er gjort gennem samarbejde med kunderne, forskere og producenter af udstyr.

Et arbejde som stadig fortsætter. Næste generations blæsemiddel - Hydroabrasive - er under udvikling i samarbejde med forskere fra et tysk universitet.