20230829_111720 - Kopi

Nyheder

Serviceafdelingen vokser

Vores serviceafdeling vokser og for at alle har noget at køre i, har vi netop fået to helt nye servicebiler! Husk at vi udfører inspektion og service på alle typer og fabrikater af anlæg til slyngrensning, sandblæsning og lakering.

SurfaceTechnic er blevet lagerførende indenfor metalliseringstråd!

Vi har oplevet stigende salg og er derfor begyndt at tage zink- og zink/alutråd hjem på lager.

Vores Zinktråd består af 99,995% Zink og er et af de reneste produkter på markedet.

Vores produkter inden for zink/alutråd består af ZnAl15, ZnAl4 og ZnAl2 og indeholder Zink og henholdsvis 15%, 4% og 2% aluminium. Produktet giver en optimal korrosionsbeskyttelse, er meget nem at påføre og har mange anvendelsesmuligheder.

Vi kan levere standard diameter fra 1,2 – 6,4 mm og tråden leveres på spoler ned til 15 kg og i tromler op til 500 kg.

Kontakt os for mere info og priser på 70 238 338

Se hvad vi har fået med posten!

SurfaceTechnic fortsætter væksten og er naturligvis stolte over at blive udnævnt til at modtage Børsens Gazelle 2019.

Da indehaver Keld Thomassen i 2015 startede SurfaceTechnic ApS med mere end 30 års erfaring i overfladebranchen, havde han ikke forestillet sig, at virksomheden ville vokse med den hastighed, til hvad den er i dag.

Det startede med kontor hjemme på 1. salen og et udgangspunkt i at det kun skulle være ham selv, der kørte rundt og rådgav, servicerede og solgte nogle få reservedele. Det blev til 3 lokationer med kontor, lagerhotel og værksted i Odense, før beslutningen om at flytte det hele sammen i en nyerhvervet ejendom i industrikvarteret på Højmarken i Vissenbjerg.

Vores produkt-program er med tiden blevet udvidet og omfatter slyngrensere, tørreovne – også med infrarød tørring, sandblæsningsanlæg, våd- og pulverlakeringskabiner, metalliserings-, affedtnings- og fosfateringsanlæg samt alle tilhørende reservedele, blæsemidler og personlige værnemidler. Ligeledes er der en stor afdeling med filtre, ventilation og udstyr til autolakering. Vi er ikke låst fast i standardiserede løsninger, men kan designe og tilpasse udstyr til individuelle behov.

Vores velkvalificerede serviceafdeling udfører service og reparationsopgaver i hele Danmark samt Sydsverige og Nordtyskland.

SurfaceTechnic har et tæt samarbejde med store europæiske producenter i branchen og vores store know-how samt professionelle tilgang til tingene, er hovedårsagerne til, at vi nu kan kalde os Børsen Gazellevirksomhed 2019.

#BørsenGazelle2019

Autopromotec 2019

Så er det fredag på Autopromotec 2019 i Bologna, Italien. Messen har i sin over 50-årige historie opnået international anerkendelse og anses for at være Europas største udstilling af alt fra dæk til eftermonteret ekstraudstyr, værkstedsudstyr og reservedele.

SurfaceTechnic er her mest for at se de nye innovationer, produkter og muligheder indenfor udstyr til autoværkstedet, der kan have en interesse for vores kunder.

I ønskes alle en rigtig god weekend!

FAT hos SciTeeX

Så blev der lavet FAT (Factory Acceptance Test) på endnu en ny maskine hos SciTeeX, sammen med en glad kunde.
Det er en stor 3-trins affedter/vasker, der nu er klar til at blive sendt til Danmark og indsat i produktionen.
I løbet af marts skal vi lave yderligere 3 installationer med maskiner fra SciTeeX.
SurfaceTechnic – en del af SciTeeX-Group

Scandinavian Coating 2019

Scandinavian Coating, som er nordens førende overfladebehandlingsmesse, finder sted i Øksnehallen i København d. 20-21 marts. Vi er til stede og har en stand sammen med Sciteex. Messen har voksende international interesse og vi håber at se jer. Læs mere om Scandinavian Coating her

Vi er flyttet

Pr. 1. februar 2018 flytter vi i vore nye lokaler på Højmarken 23 i Vissenbjerg, kun 1 kilometer fra motorvej E20, midt på Fyn.
Hvor vi tidligere var lokaliseret på 3 forskellige adresser, får vi nu samlet alt under samme tag.
I den nye bygning er der møde- og kursusfaciliteter for op til 12 personer, kontorer, lager, værksted og laboratorium, hvor vi kan udføre blæsemiddeltest, sigteanalyser samt rense med alle typer og størrelser af blæsemidler – alt i overværelse af og i samarbejde med kunden.
Senere på året bliver vi færdig med et showroom hvor vi kan fremvise alle vore forskellige produkter og der bliver mulighed for at kunne afprøve disse.
Der vil blandt andet blive opsat en komplet fungerende sandblæsnings- og metalliseringskabine.

Såfremt I har lyst til en fremvisning og en kop kaffe, er alle velkommen til at kikke forbi.

Nyt samarbejde

Med virkning fra 1. maj 2016 har vi indgået kontrakt om eksklusiv forhandling i Danmark af det samlede produktprogram i højkvalitets blæsemidler fra Eisenwerk Würth GmbH.

Sciteex Partner Network

Det er med stolthed at vi kan offentliggøre at vi nu er blevet en del af SciTeex Group Partner Network.

SciTeeX Group er blandt verdens største producenter af

– Slyngrensere

– Pulver- og vådlakeringsanlæg

– Sandblæsningsanlæg

– Metalliseringsanlæg

– Affedtnings- og fosfateringsanlæg

Anlæggene kan leveres som enkelstående units eller som sammenbyggede komplette overfladebehandlingsanlæg, indeholdende alt som sandblæsningsudstyr, malepistoler, metalliseringspistoler, robotter til fuldautomatiske anlæg.

At være en del af SciTeex Group Partner Network, betyder at vi kan sælge, servicere, udføre reparationer samt rådgive og undervise i brugen af alle de mange forskellige anlægstyper og udstyr.

SciTeex Partner Network

Nyhedsbrev