Se hvad vi har fået med posten!

SurfaceTechnic fortsætter væksten og er naturligvis stolte over at blive udnævnt til at modtage Børsens Gazelle 2019.

Da indehaver Keld Thomassen i 2015 startede SurfaceTechnic ApS med mere end 30 års erfaring i overfladebranchen, havde han ikke forestillet sig, at virksomheden ville vokse med den hastighed, til hvad den er i dag.

Det startede med kontor hjemme på 1. salen og et udgangspunkt i at det kun skulle være ham selv, der kørte rundt og rådgav, servicerede og solgte nogle få reservedele. Det blev til 3 lokationer med kontor, lagerhotel og værksted i Odense, før beslutningen om at flytte det hele sammen i en nyerhvervet ejendom i industrikvarteret på Højmarken i Vissenbjerg.

Vores produkt-program er med tiden blevet udvidet og omfatter slyngrensere, tørreovne – også med infrarød tørring, sandblæsningsanlæg, våd- og pulverlakeringskabiner, metalliserings-, affedtnings- og fosfateringsanlæg samt alle tilhørende reservedele, blæsemidler og personlige værnemidler. Ligeledes er der en stor afdeling med filtre, ventilation og udstyr til autolakering. Vi er ikke låst fast i standardiserede løsninger, men kan designe og tilpasse udstyr til individuelle behov.

Vores velkvalificerede serviceafdeling udfører service og reparationsopgaver i hele Danmark samt Sydsverige og Nordtyskland.

SurfaceTechnic har et tæt samarbejde med store europæiske producenter i branchen og vores store know-how samt professionelle tilgang til tingene, er hovedårsagerne til, at vi nu kan kalde os Børsen Gazellevirksomhed 2019.

#BørsenGazelle2019

Udgivet i Ikke-kategoriseret.